Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Rock Theatre plays Genesis esiintyy 11.9 Vaasassa ja 24.10 Kokkolassa

Charles Plogman ja Janne Hyöty Herman Hagnäsin haastattelussa. Herman Hagnäs intervjuar Charles Plogman och Janne Hyöty.

Rock theatre plays Genesis on Vaasanseutulainen yhtye joka soittaa Genesis yhtyeen varhaistuotantoa vuosilta 1970-1977 kun Peter Gabriel ja Steve Hackett oli ruorissa. Upeassa musiikkiteatteriesityksessä on pukuja, naamioita, kaksikaulaisia kitaroita sekä näyttävä valoshow.

Yhtyeessä soittavat Charles Plogman, Janne Hyöty, Bona Sandström, Anton Plogman ja Jere Lahti. Nyt tulevana lauantaina 11.9 bändi tekee keikan Vaasan Ritzissä, tulossa myös keikka Kokkolassa Kulttuurikorjaamolla 24.10.

Rock Theatre plays Genesis är ett projekt från Vasatrakten som spelar Genesis musik från den tidiga eran 1970-1977 när Peter Gabriel och Steve Hackett var vid rodret. Den extravaganta musikteatershowen innehåller dräkter, masker, tvåhalsade gitarrer och en stilig ljusshow.

I bandet spelar Charles Plogman, Janne Hyöty, Bona Sandström, Anton Plogman och Jere Lahti. Nu på lördag den 11.9 uppträder gruppen på Ritz i Vasa, en konsert är också inplanerad vid Kulturgaraget i Karleby den 24.10.

Suomeksi.

På svenska.