Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Vikingarna ute på sin sista turné 2021-2022

Vikingarna är ute på sin "Final Tour" någonsin, Herman Hagnäs var på plats när de besökte Borgå.

Över 11 miljoner sålda album genom tiderna vilket är mer än Abba i Skandinavien. Vikingarna inledde sitt segertåg över Norden redan i slutet på 700-talet, över 1200 år senare fortsatte framgångarna med Christer Sjögren i spetsen.

Vikingarna är ute på sin ”Final tour” 2021-2022 över hela Norden. Herman Hagnäs besökte Kokonön i Borgå för att få en pratstund med bandets manager Jörgen Arnemar och deras sammetslena röst Christer Sjögren. Över 3000 personer hade kommit på plats för att se Nordens genom tiderna största dansband.

Nästa gång i Finland:

5 maj: Kulturhuset, Helsingfors.

6 maj: Stjärnhallen, Nykarleby
.

7 maj: Fagerö Folkpark, Närpes.