Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Kimmo Miettinen. Kuva Ursula Ryynänen 2020.

Suomipunk 1977-1981

Miettinen on Anssin haastattelussa. Kuvassa: Kimmo Miettinen. Kuva Ursula Ryynänen 2020.

Suomipunkin kummisetä, legendaarinen pienlehtimoguli Kimmo Miettinen on haastatellut Suomipunk 1977-81 -teokseen lukuisia ensimmäisen aallon punk-vaikuttajia ja etsinyt vastaukset asiallisiin ja asiattomiin punk-skeneen liittyviin kysymyksiin.

Kirjassa ääneen pääsevät mm. Eppu Normaali, Pelle Miljoona, Ratsia, Se, Vandaalit, Briard, Kollaa kestää, Vaavi ja kymmenet muut mestari- ja maakuntasarjan bändit ja levymogulit. Näkemyksensä kertovat myös Jyrki Lehtola, Jake Nyman, Zeus Mattila ja monet muut tärkeät näkijät ja kokijat.

Miettinen on Anssin vieraana.

Osa 1

Osa 2

Osa 3