Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Halonen avaa HS Centerissä

Anssin haastattelussa Tom Westermark ja Pekka Halonen

Vaasaan rakennetaan ensi vuoden aikana uusi kauppakeskus, kun nykyisen HS Centerin tilat uudistetaan täysin. Kauppakeskukseen avataan uusia liikkeitä, joilla ei ole aiemmin ollut toimintaa Vaasassa. Niistä ensimmäisenä, syksyllä 2018, aloittaa toimintansa Halonen. Anssi tapasi Harry Schauman Stiftelsen toimitusjohtajan Tom Westermarkin.

Halonen avaa uuden myymälän Vaasaan syksyllä 2018. Halosella on tällä hetkellä 20 toimipistettä eri puolella Suomea ja Vaasan myymälä tulee uudistuvaan HS Centeriin. Anssin haastattelussa toimitusjohtaja Pekka Halonen.

Vasa får under nästa år ett nytt köpcentrum då utrymmena för dagens HS Center totalrenoveras. I köpcentret öppnas nya affärer som inte tidigare haft verksamhet i Vasa. Först ute är Halonen som påbörjar sin verksamhet hösten 2018. Anssi träffade Tom Westermark; verkställande direktör i Harry Schaumans stiftelse.