Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Stop Cancer – juhlagaala 19.11.

Anssin haastattelussa Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Markku Suoranta.

Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen 60-vuotisjuhlavuoden ja Stop Syöpä – Stop Cancer –keräyksen kruunaa Stop Cancer –juhlagaala, joka järjestetään Härmän Kylpylän Anssin Jussin Areenassa lauantaina 19.11. alkaen klo 18.00.

Juhlagaala sisältää  Sinun omasi –konserttikokonaisuuden, missä kolme huippuartistia: Angelika Klas, Pentti Hietanen ja Maria Lund esittävät orkesterin säestyksellä musiikkia moneen makuun. Ohjelmistoon on Jukka Rintala suunnitellut tyyliin sopivat asut, yhteensä 12 erilaista uniikkia iltapukua.

Ohjelmassa on myös toimitusjohtaja Mikael Jungnerin sekä ministeri Paula Risikon puheenvuorot sekä muuta ohjelmaa.

Anssin haastattelussa on Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Markku Suoranta