Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Emilia Sisco Halloween Bluesissa lauantaina 5.11.

Emilia Sisco on Anssin haastattelussa. Helge Tallqvist intervjuas av Mikko Peltola.

Halloween Bluesin päätapahtuman kotimaisesta panoksesta vastaa bluesveteraani Helge Tallqvist yhtyeineen solistinaan vahvaääninen Emilia Sisco. Tänä kesänä muun muassa Rauma Bluesin päätapahtumassa suuren suosion saavuttaneen bändin ohjelmisto muodostuu bluesista, R&B:stä sekä ripauksesta soulia. Ryhmässä yhdistyy nuori ennakoluulottomuus ja raikkaus sekä kokemuksen mukana tuoma osaaminen ja vakuuttavuus. Erinomaisessa bändissä vaikuttavat muun muassa loistava venäläiskitaristi Konstantin Kovalev ja J. Karjalaisen luottobasisti Tom Nyman.

Emilia Sisco on Anssin haastattelussa

Bluesveteranen Helge Tallqvist med sitt band och sångerskan Emilia Sisco ansvarar för huvudevenemangets inhemska insats. Gruppen gjorde i somras succé bland annat vid Rauma Blues huvudevenemang och kombinerar i sitt set blues med R&B och en nypa soul. I detta band samverkar den unga entusiasmen med lång erfarehnhetb på ett intressant sätt. I det ypperliga bandet medverkar bland annat strålande ryska gitarristen Konstantin Kovalev och J. Karjalainens långvariga bassist Tom Nyman.

Helge Tallqvist intervjuas av Mikko Peltola