Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Mahdollisuus voittaa elämäntapamuutos!

Arvonta suoritettu. Voittajaksi arvottiin Johanna Vironen. Paljon onnea! Haluatko aloittaa vuoden 2014 terveellisesti? LadyLine Ritz ja Radio Vaasa tarjoaa Sinulle nainen mahdollisuuden osallistua Birren & Pian tehopaketti-kurssille, joka alkaa ma 13.1. Kurssi kestää 10 viikkoa, jonka aikana ryhmä kokoontuu yhteisiin treeneihin kahdesti viikossa. Kadota senttimetrejä ja kohota kuntoasi! Omaksu terveelliset elämäntavat ja nauti hyvinvoinnista! Kurssiin […]

Arvonta suoritettu. Voittajaksi arvottiin Johanna Vironen. Paljon onnea!

Haluatko aloittaa vuoden 2014 terveellisesti? LadyLine Ritz ja Radio Vaasa tarjoaa Sinulle nainen mahdollisuuden osallistua Birren & Pian tehopaketti-kurssille, joka alkaa ma 13.1. Kurssi kestää 10 viikkoa, jonka aikana ryhmä kokoontuu yhteisiin treeneihin kahdesti viikossa. Kadota senttimetrejä ja kohota kuntoasi! Omaksu terveelliset elämäntavat ja nauti hyvinvoinnista!

Kurssiin kuuluu myös lihaskuntotestejä, rasvaprosenttimittauksia, saat oman henkilökohtaisen ravinto-ohjelman ja kurssin aikana voit käyttää LadyLine Ritzin hyvinvointikeskuksen palveluita. Kurssin hinta on 249e, mutta nyt Sinun on mahdollisuus päästä veloituksetta mukaan kurssille! Kirsikkana kakussa Radio Vaasan Hyvällä sykkeellä-ohjelma seuraa viikoittain ohjelmassaan edistymistäsi, joten se tuo varmasti lisämotivaatiota elämäntapamuutokseen!

Nyt Sinun tarvitsee ainoastaan lähettää sana TEHOPAKETTI ja yhteystietosi Shoutboxin kautta tai tykätä Facebookissa ”Hyvällä sykkeellä – Radio Vaasa”-sivun tilapäivityksestä ja olet mukana arvonnassa! Arvonta suoritetaan lauantaina 11.1 klo 18.

Hyvällä sykkeellä – ilon kautta!
Miia