Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Tänään mielenkiintoisia vieraita!

Tänään Radio Vaasan haastattelussa viikonloppuna ensi-iltansa saavasta Oliver-musikaalista Leevi-Eemeli Mäki ja Allu Tuppurainen. Kuulemme myös perhetapahtumasta, joka käynnistää Wasa Energy Weekin lauantaina. Haastatteluissa lisäksi Tähtipölyn eli pieneläinten hautaustoimiston Virpi Jumisko ja Korsholman musiikkijuhlan taiteellinen johtaja Henri Sigfridsson. Uutuuslevyt tuttuun tapaan klo 12.30. Aurinkoista keskiviikkoa, Miia    

Tänään Radio Vaasan haastattelussa viikonloppuna ensi-iltansa saavasta Oliver-musikaalista Leevi-Eemeli Mäki ja Allu Tuppurainen. Kuulemme myös perhetapahtumasta, joka käynnistää Wasa Energy Weekin lauantaina. Haastatteluissa lisäksi Tähtipölyn eli pieneläinten hautaustoimiston Virpi Jumisko ja Korsholman musiikkijuhlan taiteellinen johtaja Henri Sigfridsson. Uutuuslevyt tuttuun tapaan klo 12.30.

Aurinkoista keskiviikkoa, Miia