Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Kuka on Melvin Kaminsky?

Huomenta! Tänään voit voittaa päiväkisassa Melvin Kaminskyn leffoja, kun kerrot meille millä nimellä hänet tunnetaan paremmin. Voit lähettää vastauksesi ja yhteystietosi esim. shoutboxin kautta, Arvomme voittajalle leffapaketin, jossa on kolme Melvin Kaminskyn leffaa. Aamulähetyksen vieraina ovat Lumberjacks-yhtyeen laulusolisti Miikka ”Chef” Kivimäki, jonka tapaatte n. klo 7.45  sekä Siv Laine, joka vierailee Move it-ohjelmasarjassa klo 10.30. […]

Huomenta!

Tänään voit voittaa päiväkisassa Melvin Kaminskyn leffoja, kun kerrot meille millä nimellä hänet tunnetaan paremmin. Voit lähettää vastauksesi ja yhteystietosi esim. shoutboxin kautta, Arvomme voittajalle leffapaketin, jossa on kolme Melvin Kaminskyn leffaa.

Aamulähetyksen vieraina ovat Lumberjacks-yhtyeen laulusolisti Miikka ”Chef” Kivimäki, jonka tapaatte n. klo 7.45  sekä Siv Laine, joka vierailee Move it-ohjelmasarjassa klo 10.30.

Torstai on siis toivoa täynnä.

Anssi