Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

No niin Röllit – kisa on käynnissä!

Torstai-iltapäivässä aloitetaan uutuuslevyillä klo 12.30, jossa mukana mm.Petra Marklund. Lisäksi puhumme tänään uudesta Kissis-nimisestä lehdestä ja Vaasan taidekerhon vuosinäyttelystä. Torstaiseen tapaan kuullaan myös Energinen Vaasanseutu-ohjelma. Iltapäivässä voit myös voittaa harvinaisen Rölli-levyn, jossa on elokuvan innoittamaa musiikkia ja leffalipun, joten osallistu ja voita! Tomeraa torstaita, Miia

Torstai-iltapäivässä aloitetaan uutuuslevyillä klo 12.30, jossa mukana mm.Petra Marklund. Lisäksi puhumme tänään uudesta Kissis-nimisestä lehdestä ja Vaasan taidekerhon vuosinäyttelystä. Torstaiseen tapaan kuullaan myös Energinen Vaasanseutu-ohjelma.

Iltapäivässä voit myös voittaa harvinaisen Rölli-levyn, jossa on elokuvan innoittamaa musiikkia ja leffalipun, joten osallistu ja voita!

Tomeraa torstaita, Miia