Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Helena toivottelee sulle mukavaa torstai päivää!

Iltapäivä aloitetaan uutuuslevyillä. Uutta musiikkia luvassa tänään Terhi Matikaiselta, Justin Timberlakelta ja Hanna Ekolalta. Yhden tunnilla kuullaan Turnusbandin uudesta albumista Huudan ja tuolloin kuullaan myös tuon albumin nimikkokappale. Kahden tunnilla vieraillaan Wasa konditoriassa Vaasan kauppahallissa ja kuullaan kuinka leivoksella voidaan tehdä hyvää. Kolmen tunnilla luvassa torstaiseen tapaan Energinen Vaasanseutu ohjelma, jossa aiheena tänään puutalorakentaminen. Ja […]

Helenan kuvaIltapäivä aloitetaan uutuuslevyillä. Uutta musiikkia luvassa tänään Terhi Matikaiselta, Justin Timberlakelta ja Hanna Ekolalta. Yhden tunnilla kuullaan Turnusbandin uudesta albumista Huudan ja tuolloin kuullaan myös tuon albumin nimikkokappale.

Kahden tunnilla vieraillaan Wasa konditoriassa Vaasan kauppahallissa ja kuullaan kuinka leivoksella voidaan tehdä hyvää. Kolmen tunnilla luvassa torstaiseen tapaan Energinen Vaasanseutu ohjelma, jossa aiheena tänään puutalorakentaminen.

Ja päivän kisa liittyy Aleksi Mäkelän elokuvaan Kaappari, ole kuulolla ja voita hieno palkinto: leffalippu Kaappari -elokuvaan, sekä Lauri Puintilan kirja Kaappari Lamminparras. Kaikkea tätä ja paljon muuta luvassa tänään torstaina Radio Vaasan iltapäivässä! -Helena