Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita Vip-paketti Sport-KooKoo matsiin

  Kisa on ratkennut. Oikea vastaus on Ismo Lehkonen. Hän on KooKoon valmentaja. Vip-paketin voitti Minna-Leena Suomela. Onnea. Amarillon & Cornerin Parhaat paikat ! Radio Vaasa järjestää yhdessä ravintola Amarillon sekä Public Cornerin kanssa Parhaat Paikat-kilpailun. Voit voittaa kolmen hengen Vip-paketin Sport-KooKoo otteluun keskiviikkona 5.10. klo 18.30. Vip-paketin arvo on 340,-. VASTAA OIKEIN KYSYMYKSEEN JA KENTIES […]

 

Kisa on ratkennut. Oikea vastaus on Ismo Lehkonen. Hän on KooKoon valmentaja. Vip-paketin voitti Minna-Leena Suomela. Onnea.

Amarillon & Cornerin Parhaat paikat !

Radio Vaasa järjestää yhdessä ravintola Amarillon sekä Public Cornerin kanssa Parhaat Paikat-kilpailun. Voit voittaa kolmen hengen Vip-paketin Sport-KooKoo otteluun keskiviikkona 5.10. klo 18.30. Vip-paketin arvo on 340,-.

VASTAA OIKEIN KYSYMYKSEEN JA KENTIES SINÄ LÄHDET KAVERIESI KANSSA PARHAILLE PAIKOILLE. KUKA ON KOOKOON VALMENTAJA? LÄHETÄ VASTAUKSESI RADIO VAASAN NETTISIVUJEN KAUTTA ELI KIRJOITA SHOUTBOXIIN VASTAUKSESI SEKÄ NIMESI JA PUHELINNUMEROSI. VASTAUSAIKA PÄÄTTYY TIISTAINA 4.10. KLO 16.

Arvottava 3 hengen Vip paketti:

Aikataulu:

17:00 Ruokailu Amarillossa (Amarillo Big Burger, El Grande tai alkoholiton vaihtoehto)

17:45 Taksi hakee Amarillon Lobby barin edestä

Parhaat Paikat jäähallilla A-katsomossa ylhäällä (2 x 5,- ravintolaseteli/hlö)

18.30 Sport – KooKoo

Matsin jälkeen Public Corneriin jatkoille (2 x juomalippu/hlö).