Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita Vip-lippu Sport – K-Vantaa otteluun

    Amarillon & Cornerin Parhaat paikat ! Vip-paketin voitti Kim Råtts. Onnea. Oikea vastaus oli Raimo Brax. Radio Vaasa järjestää yhdessä ravintola Amarillon sekä Public Cornerin kanssa Parhaat Paikat-kilpailun. Voit voittaa kolmen hengen Vip-paketin Sport-K-Vantaa  otteluun keskiviikkona 12.10. klo 18.30. Vip-paketin arvo on 340,-. VASTAA OIKEIN KYSYMYKSEEN JA KENTIES SINÄ LÄHDET KAVERIESI KANSSA PARHAILLE PAIKOILLE. […]

 

 

Amarillon & Cornerin Parhaat paikat ! Vip-paketin voitti Kim Råtts. Onnea. Oikea vastaus oli Raimo Brax.

Radio Vaasa järjestää yhdessä ravintola Amarillon sekä Public Cornerin kanssa Parhaat Paikat-kilpailun. Voit voittaa kolmen hengen Vip-paketin Sport-K-Vantaa  otteluun keskiviikkona 12.10. klo 18.30. Vip-paketin arvo on 340,-.

VASTAA OIKEIN KYSYMYKSEEN JA KENTIES SINÄ LÄHDET KAVERIESI KANSSA PARHAILLE PAIKOILLE. KUKA SPORTIN PELAAJA TEKI SM-LIIGAN KAIKKIEN AIKOJEN ENSIMMÄISEN MAALIN ? LÄHETÄ VASTAUKSESI RADIO VAASAN NETTISIVUJEN KAUTTA ELI KIRJOITA SHOUTBOXIIN VASTAUKSESI SEKÄ NIMESI JA PUHELINNUMEROSI. VASTAUSAIKA PÄÄTTYY TIISTAINA 11.10. KLO 16.

Arvottava 3 hengen Vip paketti:

Aikataulu:

17:00 Ruokailu Amarillossa (Amarillo Big Burger, El Grande tai alkoholiton vaihtoehto)

17:45 Taksi hakee Amarillon Lobby barin edestä

Parhaat Paikat jäähallilla A-katsomossa ylhäällä (2 x 5,- ravintolaseteli/hlö)

18.30 Sport – K-Vantaa

Matsin jälkeen Public Corneriin jatkoille (2 x juomalippu/hlö).