Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Radio Vaasan Iltapäivälähetys 6.10.

Radio Vaasan iltapäivälähetys to 6.10. Aiheina mm. 13.30 Valkoinen Kaupunki-näytelmä saa ensi-iltansa Vaasan Kaupunginteatterissa lauantaina. Näyttelijä Ville Härkönen on Anssi Marttisen haastattelussa. 14.30 Pohjanmaan Museosta voi lainata tästä päivästä alkaen arkistolaukun, jolla pyritään tehostamaan historian opetusta. Hippi Hovin vieraina ovat museopedagogi Kukka-Maaria Kallio ja arkistoamanuenssi Heidi Hummelstedt. 15.30 Energinen Vaasanseutu-ohjelmassa puhutaan tänään kesäkuussa tehdystä Vaasan lentoliikennettä […]

Radio Vaasan iltapäivälähetys to 6.10.

Aiheina mm.

13.30 Valkoinen Kaupunki-näytelmä saa ensi-iltansa Vaasan Kaupunginteatterissa lauantaina. Näyttelijä Ville Härkönen on Anssi Marttisen haastattelussa.

14.30 Pohjanmaan Museosta voi lainata tästä päivästä alkaen arkistolaukun, jolla pyritään tehostamaan historian opetusta. Hippi Hovin vieraina ovat museopedagogi Kukka-Maaria Kallio ja arkistoamanuenssi Heidi Hummelstedt.

15.30 Energinen Vaasanseutu-ohjelmassa puhutaan tänään kesäkuussa tehdystä Vaasan lentoliikennettä koskevasta tutkimuksesta.

Energinen Vaasanseutu-ohjelman löydät omasta osiosta nettisivumme oikeasta reunasta.