Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Radio Vaasan iltapäivä 25.10.

Radio Vaasan iltapäivässä tänään 25.10. mm. 12.30 Uutuuslevyissä kuunnellaan Lauri Tähkän uudelta albumilta kappale Kokonaan sun, Kari Tapion pojalta Jani Jalkaselta uutuusbiisi Matka jatkuu sekä Westlifen kokoelma-albumilta Lighthouse niminen kappale. 13.30 Vasara-rakennusmessut järjestetään viikonloppuna Botniahallissa. Hippi Hovi tapasi messujärjestäjiä. 15.30 Angry Birdsin luoja Peter Vesterbacka on tänään Vaasassa. Anssi Marttinen tapasi Vesterbackan. 16.40 Radio Vaasa […]

Radio Vaasan iltapäivässä tänään 25.10. mm.

12.30 Uutuuslevyissä kuunnellaan Lauri Tähkän uudelta albumilta kappale Kokonaan sun, Kari Tapion pojalta Jani Jalkaselta uutuusbiisi Matka jatkuu sekä Westlifen kokoelma-albumilta Lighthouse niminen kappale.

13.30 Vasara-rakennusmessut järjestetään viikonloppuna Botniahallissa. Hippi Hovi tapasi messujärjestäjiä.

15.30 Angry Birdsin luoja Peter Vesterbacka on tänään Vaasassa. Anssi Marttinen tapasi Vesterbackan.

16.40 Radio Vaasa ja Atlantic Film järjestävät ranskalaisen elokuvan viikon. Tänään arvotaan klo 16.40 dvd-elokuva Päiväni Margueritten kanssa. Kisan voitti Marjo Virtanen.