Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Radio Vaasan iltapäivä 24.10.

Radio Vaasan iltapäivälähetyksessä 24.10. mm. 12.30 Uutuuslevyissä kuullaan uutta musiikkia ruotsalaisbändi Amaranthelta, Tangomarkkinoiden kakkoselta Heikki Koskelolta sekä Lauri Tähkältä. Tähkän uusi albumi Polte on viikon levynä tällä viikolla Radio Vaasassa. 13.30 Vaasalaislähtöinen Petteri Joensuu valmensi Interin A-pojat jalkapallon Suomen mestareiksi. Anssi Marttinen tapasi Petterin. 14.30 Fredrik Furu gör i morgon en s.k. showcase spelning för […]

Radio Vaasan iltapäivälähetyksessä 24.10. mm.

12.30 Uutuuslevyissä kuullaan uutta musiikkia ruotsalaisbändi Amaranthelta, Tangomarkkinoiden kakkoselta Heikki Koskelolta sekä Lauri Tähkältä. Tähkän uusi albumi Polte on viikon levynä tällä viikolla Radio Vaasassa.

13.30 Vaasalaislähtöinen Petteri Joensuu valmensi Interin A-pojat jalkapallon Suomen mestareiksi. Anssi Marttinen tapasi Petterin.

14.30 Fredrik Furu gör i morgon en s.k. showcase spelning för skivbolagsfolk i Stockholm. Hippi Hovi träffade Fredrik inför resan.

15.30 Vaasa-opisto ohjelmassa puhutaan mm. jouluaiheisista kursseista. Anssi Marttisen haastattelussa rehtori Sanna-Sirkku Autio.

16.40 Radio Vaasa ja Atlantic Film järjestävät ranskalaisen elokuvan viikon. Tänään arvomme ensimmäisen elokuvan eli romanttisen komedian Heartbreaker klo 16.40. Heartbreaker-leffan voitti Sari Tuominen. Onnea.