Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Radio Vaasan iltapäivä 20.10.

Radio Vaasan iltapäivä 20.10. 12.30 Uutuuslevyissä kuullaan tänään uutta musiikkia Jorma Kääriäiseltä, Susan Boylelta ja Katri Helenalta. 13.30  Vaasan taidegraafikoiden 30-vuotisjuhlanäyttely avautuu yleisölle lauantaina 22.10. Vaasan Taidehallissa. Anssi Marttinen tapasi Vaasan Taidegraafikoiden puheenjohtajan Janika Herlevin. 14.30 Pleppo Live ser ut att bli en av Wasa Teaters största publikframgångar. Hippi Hovi träffade de medverkande under repetitionerna. […]

Radio Vaasan iltapäivä 20.10.

12.30 Uutuuslevyissä kuullaan tänään uutta musiikkia Jorma Kääriäiseltä, Susan Boylelta ja Katri Helenalta.

13.30  Vaasan taidegraafikoiden 30-vuotisjuhlanäyttely avautuu yleisölle lauantaina 22.10. Vaasan Taidehallissa. Anssi Marttinen tapasi Vaasan Taidegraafikoiden puheenjohtajan Janika Herlevin.

14.30 Pleppo Live ser ut att bli en av Wasa Teaters största publikframgångar. Hippi Hovi träffade de medverkande under repetitionerna. Del 1 Del 2

15.30 Energinen Vaasanseutu ohjelmasarjassa puhumme tänään Vasekin toimitilarekisteristä ja Millenium tunnustuspalkinnosta. Energinen Vaasanseutu-ohjelman voit kuunnella Vasek-osiosta kotisivuiltamme.