Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Radio Vaasan iltapäivä 17.10.

Radio Vaasan iltapäivä 17.10. mm. 13.30. Vaasan Kaupunginteatteri ja Wasa Teater tekevät ensi vuonna yhteistyötä näytelmässä Kauppamatkustajan kuolema. Vaasan Kaupunginteatterin johtaja Erik Kiviniemi kertoo yhteistyöstä. 14.30 Vaasanseutulainen pienkustantamo Ellips julkaisee tänä syksynä kolme kirjaa. Hippi Hovi tapasi kustantamon perustajat ja kustantamon kirjailijoita. 15.30 Vaasa-opisto lähetyksen vieraana on Aija Rouhiainen, joka pitää keskiviikkona 19.10. luennon aiheesta […]

Radio Vaasan iltapäivä 17.10. mm.

13.30. Vaasan Kaupunginteatteri ja Wasa Teater tekevät ensi vuonna yhteistyötä näytelmässä Kauppamatkustajan kuolema. Vaasan Kaupunginteatterin johtaja Erik Kiviniemi kertoo yhteistyöstä.

14.30 Vaasanseutulainen pienkustantamo Ellips julkaisee tänä syksynä kolme kirjaa. Hippi Hovi tapasi kustantamon perustajat ja kustantamon kirjailijoita.

15.30 Vaasa-opisto lähetyksen vieraana on Aija Rouhiainen, joka pitää keskiviikkona 19.10. luennon aiheesta ”Risaini on kekseliään kierrätyksen lopputuote”. Anssi Marttinen tavoitti puhelimitse Aija Rouhiaisen.