Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita Leffoja!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KYho06z-_t8[/youtube] Future Filmin ja Radio Vaasan kisassa voit voittaa leffapaketin, joka sisältää elokuvat Stone ja 13. Robert De Niro on yhdessä päärooleista Stone elokuvassa. Mistä elokuvasta De Niro sai ensimmäisen Oscarinsa. Lähetä vastauksesi sekä yhteystietosi shoutboxin kautta. Arvomme kiirastorstaina kolme leffapakettia oikein vastanneiden kesken. KISA ON RATKENNUT. ROBERT DE NIRO SAI ENSIMMÄISEN OSCARINSA KUMMISETÄ II-ELOKUVASTA. […]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KYho06z-_t8[/youtube]

Future Filmin ja Radio Vaasan kisassa voit voittaa leffapaketin, joka sisältää elokuvat Stone ja 13. Robert De Niro on yhdessä päärooleista Stone elokuvassa. Mistä elokuvasta De Niro sai ensimmäisen Oscarinsa. Lähetä vastauksesi sekä yhteystietosi shoutboxin kautta. Arvomme kiirastorstaina kolme leffapakettia oikein vastanneiden kesken.

KISA ON RATKENNUT. ROBERT DE NIRO SAI ENSIMMÄISEN OSCARINSA KUMMISETÄ II-ELOKUVASTA. LEFFAPAKETIN VOITTIVAT PIRJO GUSTAFSSON, HARRY RODAS SEKÄ SEPPO EKSTRÖM.