Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita lippuja konsertteihin

Tällä viikolla (Ma 28.3. – Pe 1.4.) voit voittaa Radio Vaasan kilpailuissa vapaalippuja Ti-Ti Nallen sekä Wentus Blues Bandin konsertteihin. Ti-Ti Nallen konsertti järjestetään Vaasan Ammattiopistolla tiistaina 5.4. klo 18 ja Wentus Blues Band esiintyy Ritzissä 5.4. klo 20. Kuuntele siis Radio Vaasaa ja voit voittaa vapaalippuja näihin konsertteihin. Ps. Molempiin konsertteihin lippuja myy ennakkoon www.studioticket.fi

Tällä viikolla (Ma 28.3. – Pe 1.4.) voit voittaa Radio Vaasan kilpailuissa vapaalippuja Ti-Ti Nallen sekä Wentus Blues Bandin konsertteihin. Ti-Ti Nallen konsertti järjestetään Vaasan Ammattiopistolla tiistaina 5.4. klo 18 ja Wentus Blues Band esiintyy Ritzissä 5.4. klo 20. Kuuntele siis Radio Vaasaa ja voit voittaa vapaalippuja näihin konsertteihin.

Ps. Molempiin konsertteihin lippuja myy ennakkoon www.studioticket.fi