Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Kristian Tuohilampi

Vaasan Sport kohtaa KooKoon perjantaina Mestiksen kolmannessa välieräottelussa.  Pasi Roimelan haastateltavana on Kristian Tuohilampi. Kuuntele myös suora selostus ottelusta KooKoo-Sport perjantaina 4.3. klo 18.30 Radio Vaasan taajuudelta tai netistä radiovaasa.fi. Nettiradiossa on rajoitettu kapasiteetti, joten jos nettiradio ei toimi niin se johtuu kapasiteetin täyttymisestä. Ottelun erätauoilla kuullaan Vitosketju-ohjelma, jossa haastattelussa on Mika Kujanpää ja Miika […]

Vaasan Sport kohtaa KooKoon perjantaina Mestiksen kolmannessa välieräottelussa.  Pasi Roimelan haastateltavana on Kristian Tuohilampi.

Kuuntele myös suora selostus ottelusta KooKoo-Sport perjantaina 4.3. klo 18.30 Radio Vaasan taajuudelta tai netistä radiovaasa.fi. Nettiradiossa on rajoitettu kapasiteetti, joten jos nettiradio ei toimi niin se johtuu kapasiteetin täyttymisestä.

Ottelun erätauoilla kuullaan Vitosketju-ohjelma, jossa haastattelussa on Mika Kujanpää ja Miika Koivisto. Kuulet myös kokonaisuudessaan Kristian Tuohilammen haastattelun Vitosketju-ohjelmassa.