Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita leffoja!

KISA ON RATKENNUT. OIKEA VASTAUS OLI GEPPETTO. FAMILY COLLECTION BOXIT VOITTI NINA JA JOHAN. ONNEA. Radio Vaasan ja Atlantic Filmin kesäkisassa voit voittaa kolme koko perheen elokuvaa yksissä kansissa. Minkä niminen on nukentekijä Pinokkiossa? Lähetä vastauksesi, nimesi ja puhelinnumerosi shoutboxin kautta. Arvomme 2 Family Collectionia maanantaina 5.7. TÄVLINGEN ÄR AVGJORT. DET RÄTTA SVARET ÄR GEPPETTO. […]

KISA ON RATKENNUT. OIKEA VASTAUS OLI GEPPETTO. FAMILY COLLECTION BOXIT VOITTI NINA JA JOHAN. ONNEA. Radio Vaasan ja Atlantic Filmin kesäkisassa voit voittaa kolme koko perheen elokuvaa yksissä kansissa. Minkä niminen on nukentekijä Pinokkiossa? Lähetä vastauksesi, nimesi ja puhelinnumerosi shoutboxin kautta. Arvomme 2 Family Collectionia maanantaina 5.7.

TÄVLINGEN ÄR AVGJORT. DET RÄTTA SVARET ÄR GEPPETTO. NINA OCH JOHAN VANN FAMILY COLLECTION DVD-BOXAR. GRATTIS.

I Radio Vasas och Atlantic Films sommartävling kan du vinna tre familjefilmer i samma Family Collection paket. Vad heter docktillverkaren i Pinoccio? Sänd ditt svar, namn och telefonnummer via shoutboxen. Vi lottar ut två Family Collection paket måndagen 5.7.