Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Jos rakastat kisa

JOS RAKASTAT KISA ON PÄÄTTYNYT. OIKEA VASTAUS OLI NEIL HARDWICK. JOS RAKASTAT CD:N VOITTIVAT TUULIKKI, ERIKA JA MIKKO. Radio Vaasan kilpailussa voit voittaa Jos rakastat elokuvan soundtrack cd:n. Kuka on ohjannut Jos rakastat elokuvan. Lähetä vastauksesi, nimesi ja puhelinnumerosi shoutboxin kautta. Arvomme perjantaina 11.6. klo 13.30 Kino-ohjelmassa 3 Jos Rakastat elokuvan soundtrack cd:tä. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Uegsd1onW0[/youtube]JOS RAKASTAT […]

JOS RAKASTAT KISA ON PÄÄTTYNYT. OIKEA VASTAUS OLI NEIL HARDWICK. JOS RAKASTAT CD:N VOITTIVAT TUULIKKI, ERIKA JA MIKKO.

Radio Vaasan kilpailussa voit voittaa Jos rakastat elokuvan soundtrack cd:n. Kuka on ohjannut Jos rakastat elokuvan. Lähetä vastauksesi, nimesi ja puhelinnumerosi shoutboxin kautta. Arvomme perjantaina 11.6. klo 13.30 Kino-ohjelmassa 3 Jos Rakastat elokuvan soundtrack cd:tä.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Uegsd1onW0[/youtube]JOS RAKASTAT TÄVLINGEN ÄR AVGJORT. TUULIKKI, ERIKA OCH MIKKO VANN JOS RAKASTAT CD:N. DET RÄTTA SVARET ÄR NEIL HARDWICK.

Radio Vasa fortsätter filmtävlingarna. Vem har regisserat filmen Jos rakastat? Skicka svaret, ditt namn och telefonnummer via shoutboxen. Vi lottar ut 3 Jos rakastat soundtrack cd i Kino-programmet 11.6. kl. 13.30.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Uegsd1onW0[/youtube]