Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Danspaviljongen

Danspaviljongen-ohjelma tarjoaa ruotsalaista tanssimusiikkia Radio Vaasan taajuudella tänäkin kesänä. Ohjelman isäntänä toimii Svante Betlehem. Danspaviljongen perjantaisin klo 19 ja lauantaisin klo 18. Kesäterveisin RADIO VAASA & Svante Betlehem danspaviljongen@gmail.com Dansbandsprogrammet DANSPAVILJONGEN är tillbaka inför sommaren 2010 och bjuder på traditionell dansbandsmusik varvat med någon tuffare låt och ibland även någon gammeltjoare nere vid bryggan. Programvärden […]

Danspaviljongen-ohjelma tarjoaa ruotsalaista tanssimusiikkia Radio Vaasan taajuudella tänäkin kesänä. Ohjelman isäntänä toimii Svante Betlehem.

Danspaviljongen perjantaisin klo 19 ja lauantaisin klo 18.

Kesäterveisin RADIO VAASA & Svante Betlehem

danspaviljongen@gmail.com

Dansbandsprogrammet DANSPAVILJONGEN är tillbaka inför sommaren 2010 och bjuder på traditionell dansbandsmusik varvat med någon tuffare låt och ibland även någon gammeltjoare nere vid bryggan.

Programvärden Svante ”från Bäckin” Betlehem är en inbiten dansbandsmusiker med 30 års erfarenhet  från spelningar på sommarpaviljonger och UF-scener med orkestrarna Albatross, Calypso och nu de senaste 8 åren med bandet Gents.

Med dansmusiken som stort intresse bjuder Svante på kända svenska dansband som Scotts, Larz Kristerz, Vikingarna, Thorleifs, Arvingarna med flera samt berättar om vilka danser som ordnas runt om i nejden.  

Ratta in Radio Vaasa på frekvensen 99,5 MHz eller lyssna via Internet   www.radiovaasa.fi

Fredagar 19:00 och Lördagar 18:00

Sommarhälsningar RADIO VAASA & Svante Betlehem danspaviljongen@gmail.com