Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Kuvassa Malmivaara, Pietilä ja Sahlström, jotka esiintyvät Vaasan kirkossa 17.heinäkuuta.

Iltamusiikkia Vaasan kirkossa/ Aftonmusik i Trefaldighetskyrkan

Tarja Viitanen ja Monica Heikius ovat Anssi Marttisen vieraina.

Kesän iltamusiikkisarja tarjoaa monipuolisen kattauksen musiikillisia elämyksiä. Sello ja urut soivat useassa konsertissa, mutta yleisö voi myös nauttia laulusta sekä pianon, harpun, viulun ja klarinetin sävelistä. Vaasan evankelis-luterilaisten seurakuntien järjestämät konsertit pidetään Vaasan kirkossa keskiviikkoisin kello 19.30. Konsertteihin on vapaa pääsy ja ensimmäinen konsertti on keskiviikkona 5.6.

Anssi Marttinen tapasi Tarja Viitasen.

Sommarens aftonmusikserie bjuder på en mångsidig variation av musikaliska upplevelser. Cello och orgel kommer att höras i flera konserter, men publiken kan också njuta av sång, piano, harpa, violin och klarinett. Konserterna, som ordnas av de evangelisk-lutherska församlingarna i Vasa hålls i Trefaldighetskyrkan onsdagar klockan 19.30. Det är fritt inträde till konserterna. Första konsert är på onsdag den 5. juni.

Anssi Marttinen träffade Monica Heikius.