Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Kokkolalainen legendaarinen rumpali Unto Laaksonen on täyttänyt 80-vuotta

Unto ”Unski” Laaksosen elämässä musiikki ja rummut ovat olleet läsnä miltei koko elämän. Viime vuonna 6000 keikan raja meni rikki ja vielä vaan jatkuu. Ensimmäisen keikan Unski teki vuonna 1961 Seppo Peltosen yhtyeen riveissä, sen jälkeen matka jatkui Caravan, Mexico ja Kari Koskelan yhtyeissä. Lukuisat on ne artistit ja laulajat jonka Unski on säestänyt mm. […]

Unto ”Unski” Laaksosen elämässä musiikki ja rummut ovat olleet läsnä miltei koko elämän. Viime vuonna 6000 keikan raja meni rikki ja vielä vaan jatkuu. Ensimmäisen keikan Unski teki vuonna 1961 Seppo Peltosen yhtyeen riveissä, sen jälkeen matka jatkui Caravan, Mexico ja Kari Koskelan yhtyeissä. Lukuisat on ne artistit ja laulajat jonka Unski on säestänyt mm. Irwin Goodmann. Berit, Veikko Tuomi ja Lil Malmkvist.