Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Nuorten Vaasalaisyrittäjien perustama GolfStudio Vaasa täyttää vuoden

Yrittäjät Axel Wingren, Osku Pienimäki ja Saska Torsti ovat Herman Hagnäsin vieraana.

Siitä on kulunut tasan vuosi kun GolfStudio Vaasa avasi ovensa upouusissa tiloissa osoitteessa Mustasaarentie 1, Prestige Car Centerin vierestä. Nuoret yrittäjät Axel Wingren, Saska Torsti ja Osku Pienimäki kaipasivat uudelle harrastukselleen mahdollisuutta harjoittaa sitä myös talviaikaan. Golf simulaattorit ovat viime vuosien aikana nostattanut suosionsa ja niitä löytyvät nykyään lähes jokaisesta suuremmasta kaupungista. GolfStudio Vaasan varaaminen toimii Playtomic applikaatiolla, jota käytetään myös Padel-vuorojen varaamiseen.

Toimittaja Herman Hagnäs vieraili GolfStudio Vaasalla.