Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Uusi tutkimus merenkurkun alueen turismista osoittaa että shoppailu pitää suosionsa

Radio Vaasa kävi tapaamassa toimihenkilöitä Visit Vaasasta, Visit Uumajasta ja Wasalinelta.

Visit Vaasa, Visit Uumaja ja Wasaline ovat kesän aikana yhdessä toteuttaneet tutkimuksen turismista Aurora Botnia laivalla, vastauksia tuli peräti 843 kappaletta. Tutkimus osoitti että yhä enemmän ruotsalaisia ovat löytäneet Vaasanseudun ja shoppailu pitää suosionsa elämyksien ja muiden tapahtumien ohella.

Visit Vasa, Visit Umeå och Wasaline har tillsammans under sommaren gjort en undersökning om turismen på Aurora Botnia, man fick ihop hela 843 svar. I undersökningen har man kommit fram till att flera svenskar har hittat Vasaregionen och att shoppingen ännu håller sin position som populär vid sidan om andra upplevelser.

Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson haastattelussa.

Peter Ståhlberg, Catharina Fant ja Markku Ikonen haastattelussa.

Intervju med Gabriella Hed Vall från Visit Umeå.