Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Kuvassa Monica Heikius ja Valtteri Tuomisto

Iltamusiikkisarja Vaasan kirkossa

Aftonmusikserie börjar den 7.6. i Trefaldighetskyrkan. Anssi träffade Monica Heikius. Anssin vieraana myös Valtteri Tuomisto.

Urut ja laulu ovat pääosassa Vaasan evankelis-luterilaisen seurakuntien kesän 2023 Iltamusiikkisarjan konserteissa. Ensimmäisessä konsertissa soivat trumpetit ja toisessa säkkipilli. Konsertit pidetään Vaasan kirkossa keskiviikkoisin kello 19.30. Konsertteihin on vapaa pääsy.

Anssi tapasi Valtteri Tuomiston.

I flera av konserterna i Vasa evangelisk-lutherska församlingars Aftonmusikserie hörs sommaren 2023 orgel och sång. I den första konserten blir det trumpet och i den andra säckpipa. Konserterna hålls i Trefaldighetskyrkan onsdagar klockan 19.30. Det är fritt inträde till konserterna.

Monica Heikius intervjuas av Anssi.