Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Vasas första El-Lastbil har anlänt / Vaasan ensimmäinen sähkökuorma-auto on saapunut

Kjell Finne från Käyttöauto och Simon Wägar från Heku Trans intervjuas av Herman Hagnäs.

Kjell Finne på Käyttöauto är nöjd försäljare av Vasas första el-lastbil till företaget Oy Heku Trans Ab. Simon Wägar trodde aldrig att han skulle köpa en eldriven lastbil men efter en föreläsning för ett år sedan började han tänka om. Herman Hagnäs begav sig iväg på en premiärtur med lastbilen som skall trafikera för ABB i Vasas stadstrafik.

Käyttöauton myyjä Kjell Finne on myynyt Vaasan ensimmäisen sähkökuorma-auton. Ostaja on liikennöitsijä Oy Heku Trans Ab, auto tulee näkymään Vaasan katukuvassa ja toimittaa tavaroita ABB:lle. Yrittäjä Simon Wägar ei olisi uskonut siihen että hankkisi sähkö kuorma-auton mutta tässä nyt ollaan hän kertoo haastattelussa. Herman Hagnäs kävi ensimmäisellä kokeilukierroksella.