Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

60-tals skoldans med The Old Time Rockers 15.10 på kulturhuset Fanny

KG Wigren och Rolf Sahlström intervjuas av Herman Hagnäs.

Under 1960 och 1970-talet ordnades mycket skoldanser runt omkring i Vasatrakten. Rolf Sahlström var med och ordnade några i början av 70-talet, en gång beställde man Kirka utan att veta hur populär han var. Nu vill The Old Time Rockers blåsa liv i den här traditionen och ordnar en skoldans lördagen den 15 oktober frå kl. 19-22 på kulturhuset Fanny (tid. ungdomsgården). KG Wigren och Rolf Sahlström intervjuas av Herman Hagnäs

1960 ja 1970-luvuilla järjestettiin paljon koululaistansseja ympäri Vaasanseutua. Rolf Sahlström oli myös mukana järjestämässä näitä tansseja 70-luvun alussa, hän muistaa kun he kerran tilasivat Kirkan tietämättä kuinka suosittu hän on. The Old Time Rockers haluaa elvyttää tämän vanhan perinteen järjestämällä tanssit nyt lauantaina 15. lokakuuta klo 19-22 kulttuuritalo Fannyssa (ent. nuoriska). KG Wigren ja Rolf Sahlström ovat Herman Hagnäsin vieraina.