Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Foto: Jakobstadsnejdens Veteranbilssällskap

Juthbacka marknad ordnas nu i helgen den 19-20.8

Jakobstadsnejdens veteranbilssällskaps Vice Ordförande Rolf Dahlin intervjuas av Herman Hagnäs.

Juthbacka marknad ordnas igen efter en paus på några år pga. coronapandemin. Marknaden pågår från fredag morgon genom natten till lördag kl. 16. Jakobstadsnejdens veteranbilssällskaps vice ordförande Rolf Dahlin intervjuas av Herman Hagnäs.

Juthbackan markkinat järjestetään taas koronatauon jälkeen tulevana viikonloppuna. Markkinat alkavat perjantaiaamulla ja jatkuvat yön yli lauantaihin klo 16 saakka. Jakobstadsnejdens veteranbilssällskap seuran varapuheenjohtaja Rolf Dahlin on Herman Hagnäsin haastattelussa.