Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Puutarharadio on Radio Vaasan uusi puutarhaohjelma / Trädgårdsradion är Radio Vaasas nya trädgårdsprogram

Puutarharadio perjantaisin 10-11 sekä uusintana lauantaisin 9-10. Trädgårdsradion fredagar 10-11 och i repris lördagar 9-10

Puutarharadio on Radio Vaasan uusi puutarha ohjelma kesä perjantaisin 10-11 sekä uusintana lauantaisin 9-10. Kukkapenkkien välissä Herman Hagnäs sekä puutarha ekspertit Vaasan Kukkatorilta Lena ja Kenneth Gillberg.

Ohjelmassa käydään läpi ajankohtaisia asioita puutarha maailmasta. Mitkä ovat tämän kesän trendit? Miten voi hoitaa nurmikkoa? Kompostointi? Tietenkin vastaamme myös kuuntelijoiden kysymyksiin. Lähetä kysymyksesi tai vinkkisi osoitteeseen herman@radiovaasa.fi, WhatsApp numeroon 040 809 1990, shoutboxiin tai soittamalla studionumeroon 06 3203 995.

Trädgårdsradion är Radio Vaasas nya trädgårdsprogram sommarfredagar 10-11 och i repris lördagar 9-10. Mellan blombänkarna Herman Hagnäs tillsammans med trädgårdsexperterna Lena och Kenneth Gillberg från Blomtorget.

I programmet går vi igenom aktuella saker ur trädgårdsvärlden. Vilka är sommarens trender? Hur kan man sköta en gräsmatta? Kompostering? Såklart svarar vi också på lyssnarnas frågor. Skicka in dina frågor eller tips till herman@radiovaasa.fi, WhatsApp numret 040 809 1990, till shoutboxen eller genom att ringa till studionumret 06 3203 995.

Lähetä kysymyksesi shoutboxiin / Skicka dina frågor till shoutboxen