Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Koiranäyttely Vaasassa / Hundutställning i Vasa 9-10.4

Britta Airenne on Herman Hagnäsin haastattelussa. Britta Airenne intervjuas av Herman Hagnäs.

Vaasan kansainvälinen koiranäyttely on tapahtuma jota on järjestetty aina keväisin vuodesta 1990. Vuonna 2020 näyttely olisi täyttänyt 30-vuotta, mutta koronapandemia tuli väliin. Näyttely järjestetään nyt viikonloppuna 9-10.4 Botniahallissa.

Toimittaja Herman Hagnäs kävi Britta Airennen luona tekemässä haastattelun.

Vasas internationella hundutställning har ordnats i Vasa om vårarna sedan år 1990. År 2020 skulle utställningen ha fyllt 30 år, men då kom coronapandemin i vägen och lade käppar i hjulen. Nu under helgen den 9-10.4 kommer utställningen äntligen att hållas i Botniahallen.

Redaktör Herman Hagnäs var på besök hos Britta Airenne för att göra en intervju.