Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Bild av Markus Bergfors tagen av Herman Hagnäs.

Showen En kväll i Österbotten börjar nästa vecka

Herman Hagnäs ringde upp Markus Bergfors (Månskensbonden).

En kväll full med humor, musik, litteratur mm. ordnas på flera håll i Österbotten. Kom med på ”En kväll i Österbotten” och upplev komiker Alfred Backas bitska humor, estradpoet Rosanna Fellmans dynamiska poesi, författare Johanna Holmströms uppläsningsextravaganza, multikonstnär Anna-Sofia Nylunds överraskande performance och naturligtvis musik av Månskensbonden i en själfull minikonsert som avslut på varje föreställning.

Wasa Teater 26.10, Karleby Folkets hus 27.10
Jakobstad After Eight 28.10, Närpes Mitt i stan 29.10
Nykarleby Munsalagården 30.10