Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Atte Varsta ja hänen kirjoittamansa uusi Elvis-kirja.

Elvis & minä

Anssin vieraana on Atte Varsta

Kirjassa ”Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta” tunnetut
suomalaiset Dannysta Pate Mustajärveen, Frederikistä Palefaceen, Mikko Alatalosta Antti Rinteeseen, Erja Lyytisestä Aira Samuliniin ja yli 100 muuta henkilöä yhteiskunnan eri osa-alueilta kertovat omat Elvis-tarinansa. Äänensä saavat kuuluviin myös maan
hiljaiset, jotka sukupolvi sukupolvelta ovat kuunnelleet ja katselleet
legendan esityksiä, ehkä laulaneet mukanakin.

Atte Varsta (s. 1969) on ollut Elvis-fani seitsenvuotiaasta. Myöhemmin hän kiinnostui Elviksen ansiosta brändin rakentamisesta ja matkusti Elviksen jalanjäljissä ympäri Yhdys- valtoja. Itse Kuningas oli tuolloin jo kuollut. Elävän Elviksen ehti nähdä vain harva suomalainen. Sitäkin useampi olisi halunnut kohdata hänet.

Atte Varsta on Anssin haastattelussa.