Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Henrik Fågelbärj en av årets kulturpristagare / yksi vuoden kulttuuripalkinnonsaajista

Henrik Fågelbärj har arbetat som guide och så kallad kulturambassadör i Vasaregionen i över 50 år. Tack vare sina omfattande kunskaper har han guidat turister från världsarvsområdet till Söderfjärden och från Gamla Vasa ruiner till Strömsö. Henrik Fågelbärj on toiminut 50 vuoden ajan Vaasan seudun oppaana ja ns. kulttuurilähettiläänä. Laajan tietämyksensä ja tuntemuksensa avulla hän […]

Henrik Fågelbärj har arbetat som guide och så kallad kulturambassadör i Vasaregionen i över 50 år. Tack vare sina omfattande kunskaper har han guidat turister från världsarvsområdet till Söderfjärden och från Gamla Vasa ruiner till Strömsö.

Henrik Fågelbärj on toiminut 50 vuoden ajan Vaasan seudun oppaana ja ns. kulttuurilähettiläänä. Laajan tietämyksensä ja tuntemuksensa avulla hän on opastanut turisteja aina maailmanperintöalueelta Söderfjärdeniin ja Vanhan Vaasan raunioilta Strömsöön.

På svenska.

Suomeksi.