Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Minimossen on avattu!

Anssin vieraana on Nina Lindman. Anssi träffade också Leif Åkers.

Kierrätysgalleria Minimossen on avannut ovensa asiakkaille Isolahdessa Vaasassa. Minimossenin toiminta perustuu itsenäisiin yrittäjiin, jotka hyödyntävät hyötykäyttöasemille päätyneitä käyttökelpoisia tavaroita omassa liiketoiminnassaan. He palauttavat tuotteet takaisin kiertoon korjaamalla, entisöimällä tai tuunaamalla niistä jotakin uutta.

Anssi tapasi Stormossenin viestintäpäällikkö Nina Lindmanin.

 

Minimossen återbruksgallerian har öppnat dörrarna för kunder i Storviken i Vasa. Cirkulär ekonomi innebär att produkter och material istället för att bli avfall blir kvar i användning så länge som möjligt. Den tanken ligger som grund även för återbruksgallerias verksamhet – de produkter som säljs på Minimossen är återbrukade, återanvända och hållbart producerade.

Stormossens vd Leif Åkers intervjuas av Anssi.