Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Eero Paalanen. Photo:Matias Masanen.

Vaasan Kuorofestivaali/Vasa Körfestival 2019

Ida Harju intervjuar Eero Paalanen on Anssin haastattelussa

Vaasan Kuorofestivaali tarjoaa jälleen monipuolista ohjelmaa musiikin ystäville 16.-19.5.2019. Pääesiintyjiä ovat Humanophones Ranskasta, Double Date USAsta, Cantores Minores ja Philomela. Lapsille on tarjolla Tuhkimo-ooppera. Anssin vieraana on taiteellinen johtaja Eero Paalanen.

Vasa Körfestival bjuder återigen på ett mångsidigt program för musikvänner 16–19.5.2019. Till festivalens huvudartister hör Humanophones från Frankrike, Double Date från USA, Cantores Minores och Philomela. För barnen framförs en Askungen-opera. Ida Harju träffade konstnärlig ledare Eero Paalanen.

Kuuntele myös Kuorofestivaaleilla esiintyvän Double Daten esitys: