Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

BaRock @ Ritz

Anssi tapasi Stefan Wikmanin. Anssi träffade Dan Häggblom.

Wasa Sångargillets vårkonsert är BaRock som bjuder publiken på både rock och barockmusik, intimt sammanflätade till en musikaliskt smakfull helhet. Det blir häftiga rocklåtar av bl.a. Queen, Uriah Heep, Guns N´ Roses och Rolling Stones i nya arrangemang för manskör och rockband och specialarrangerade barockpärlor av Bach, Händel, Purcell och Charpentier m.fl.

Dan Häggblom intervjuas av Anssi

Wasa Sångargilletin kevätkonsertti on BaRock, joka tarjoaa yleisölle aistikkaaksi musiikilliseksi kokonaisuudeksi kiedottuna sekä rokkia että barokkimusiikkia. Tarjolla on m.m. Queenin, Uriah Heepin, Guns N´ Rosesin ja Rollareiden kiihkeitä rokkikappaleita uusina mieskuoro-ja rokkiyhtyesovituksina, ja erikoissovituksia mm. Bachin, Händelin, Purcellin, Charpentierin ym- barokkihelmistä.

Anssi tapasi kuoroa johtavan Stefan Wikmanin.