Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Honey B. Family

Esa ”Bluesministeri” Kuloniemi

Esa Kuloniemi on Anssin jututettavana.

Halloween Blues-festivaali järjestetään 3.-4.11.2017. Festivaalin pääkonsertissa ravintola Centralissa 4.11. esiintyy The Paladins (USA), Tasha Taylor (USA) sekä Honey B. Family.

Honey B. & T-Bones esiintyi ensimmäisessä Halloween Blues –tapahtumassa 2004. Sen jälkeen kaksikon Kuloniemi – Puurtinen vierailut Vaasassa ovat olleet kortilla, mutta nyt Honey B. palaa entistä rootsimpana.

Honey B. Family on nimensä mukaisesti aito perhebändi, laulussa ja bassossa on äiskä, kitaroissa iskä ja rummuissa perheen juniori. Musiikin monitaiturit, Aija Puurtinen ja Esa Kuloniemi, tuovat parrasvaloihin 15vuotiaan poikansa Mooseksen. Voisiko sanoa, että he palaavat samalla myös Honey B. & T-Bonesin juurille? Tästä otti selvää Anssi, jonka haastattelussa Esa Kuloniemi on.