Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Vaasan sairaanhoitopiiri tiedottaa. Vasa sjukvårdsdistrikt meddelar.

Tule tutustumaan vauvamyönteiseen sairaalaan! Lauantaina 14.10.2017 klo 10–13 järjestetään Vaasan keskussairaalassa ohjelmaa kansainvälisen imetysviikon yhteydessä. Keskussairaalan aulassa voit tutustua sairaalan Baby Friendly-ohjelmaan. Halutessasi pääset myös käymään synnytyssalissa (B4) ja synnyttäneiden osastolla (A4). Tervetuloa! Kom och bekanta dig med vårt babyvänliga sjukhus! På lördag 14.10.2017 kl. 10–13 ordnas det program på Vasa centralsjukhus i samband med […]

Tule tutustumaan vauvamyönteiseen sairaalaan!

Lauantaina 14.10.2017 klo 10–13 järjestetään Vaasan keskussairaalassa ohjelmaa kansainvälisen imetysviikon yhteydessä. Keskussairaalan aulassa voit tutustua sairaalan Baby Friendly-ohjelmaan. Halutessasi pääset myös käymään synnytyssalissa (B4) ja synnyttäneiden osastolla (A4). Tervetuloa!

Kom och bekanta dig med vårt babyvänliga sjukhus!

På lördag 14.10.2017 kl. 10–13 ordnas det program på Vasa centralsjukhus i samband med den internationella amningsveckan. I centralsjukhusets aula kan man bekanta sig med sjukhusets Baby Friendly-program. Besökarna får också följa med på en rundtur i förlossningsalen (B4) och på BB (A4).

Välkomna!

Radio Vaasan Isa Lindgren-Backman haastattelee synnytysosaston kordinoivaa osastonhoitajaa Kaisa Muikkua

https://www.vaasankeskussairaala.fi/potilaille/ajankohtaista/avoimet-ovet-synnytysyksikossa/
https://www.vaasankeskussairaala.fi/sv/for_patienter/aktuellt/oppet-hus-pa-forlossningsenheten/