Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

James Harman keikalla Vaasassa 11.7.

Mikko Peltola Anssin jututettavana

James Harman on kuulunut jo vuosikymmeniä bluesin raskassarjalaisten joukkoon. Harman tunnetaan erinomaisena laulajana ja huuliharpistina. Harmanin panos levyllä ”Remembering Little Walter” vuodelta 2014 johti Grammy-ehdokkuuteen ja kahteen Blues Music Awardiin. Yli kolmenkymmenen oman albuminsa lisäksi Harmanin soittoa voi kuulla muun muassa ZZ Topin levyillä sekä lukuisten elokuvien soundtrackeillä. Tänä kesänä 70 vuotta täyttänyt Harman on viime vuosina keventänyt kiertueohjelmaansa ja vieraillut aiempaa harvemmin Euroopassa, mutta on nyt usean vuoden tauon jälkeen Suomessa. Heinäkuun kiertueella Harmania säestää Suomen blueskärkeen kuuluva Tomi Leino Trio, jonka kanssa Harman on työskennellyt myös viimeksi Suomessa vieraillessaan. Anssin haastattelussa on yhtyeen rumpali Mikko ”Blues Boy” Peltola.

James Harman (USA) sekä Tomi leino Trio Patiolla Vaasassa 11.7. klo 19-22. Vapaa sisäänpääsy.