Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
KUVAAJA KALLE MUNCK

Marion Rung

AIDOSTI MARION! 70V-VUOTISJUHLAKIERTUEEN JÄÄHYVÄISKONSERTTI- perjantaina 26.2 klo. 19.00 Vaasan RITZISSÄ!

Kun vuonna 1961 tuo pieni 15-vuotias tyttönen asettui mikrofonin ääreen, hän ei osannut aavistaa kampaajoppilaana minkälaisiin ”pyörityksiin” hänen tiensä käy. Marion täytti Joulukuun 7. pnä kunnioittevat 70-vuotta.
55-vuotta esiintymisiä tehneenä , n. 400 kappaletta levyttäneenä, miltei ainoana suomalaisen kevyenmusiikin kansainvälisestikin tunnettuna naisartistina ja tulkitsijana, hän omistaa laulunsa juuri teille. Marionin konserteissa liikutaan hänen uransa alkuajoista tähän päivään asti ja tänä aikana – kaikki aikakaudet – ovat käsin kosketeltavissa. Säestys: Marionin PROSTYLES – orkesteri!
Tervetuloa mukaan-Marionin aikamatkaan!
Marionin kotisivut: www.marionrung.fi

Anssin haastattelussa Marion