Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Kuva: Lindsay Henwood

Lähitapiolan uusi Älyhenkivakuutus – Lokaltapiolas nya Smart livförsäkring

Kaupallinen yhteistyö Älyhenkivakuutus on enemmän kuin perinteinen, taloutta turvaava henkivakuutus. Se on vakuutus, joka auttaa sinua voimaan paremmin. Saat sähköisen terveystarkastuksen, itsevalmennusohjelmat, PolarLoop-aktiivisuusrannekkeen ja tietysti taloudellisen turvan.

Miia Kahila haastattelee Lähitapiolan Matias Viitalaa

829-732-Lahitapiola_SWE_logo_CMYK_sininen

Smart livförsäkring som är mera än en traditionell livförsäkring som skyddar ekonomin. Den hjälper dig att leva sundare. Utöver livförsäkringsskyddet får du som hjälp en elektronisk hälsokontroll och ett självträningsprogram samt ett aktivitetsarmband som följer din aktivitet och sömn.

Miia Kahila intervjuar Matias Viitala från Lokaltapiola