Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Nyt löydät Radio Vaasan myös Instagramista

Pienet miehet kohtasivat! #parastapaikallista #bästalokalt #radiovaasa A photo posted by Radio Vaasa (@radiovaasa) on Jun 10, 2015 at 7:45am PDT Nyt löydät Radio Vaasan myös Instagramista ”radiovaasa” nimellä! Tervetuloa seuraamaan paikallisradion arkea ja osallistumaan hauskoihin kilpailuihin. Kaikkien ”radiovaasa” Instagram-seuraajien kesken arvotaan perjantaina 12.6 klo 15 neljä kappaletta Wasa Royalsin kausikortteja. Nu hittar du Radio Vaasa […]

Pienet miehet kohtasivat! #parastapaikallista #bästalokalt #radiovaasa

A photo posted by Radio Vaasa (@radiovaasa) on

Nyt löydät Radio Vaasan myös Instagramista ”radiovaasa” nimellä! Tervetuloa seuraamaan paikallisradion arkea ja osallistumaan hauskoihin kilpailuihin. Kaikkien ”radiovaasa” Instagram-seuraajien kesken arvotaan perjantaina 12.6 klo 15 neljä kappaletta Wasa Royalsin kausikortteja.

Nu hittar du Radio Vaasa också från Instagram! Kom med och du kan vinna Wasa Royals säsongkort. Lotteriet äger rum på fre 12.6 kl 15 bland alla som följer ”radiovaasa” på Instagram.

https://instagram.com/radiovaasa/