Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Danspaviljongen är tillbaka inför sommaren 2015 och bjuder på traditionell dansbandsmusik

Danspaviljongen med “Svante från bäckin” i radio vaasa 99,5 mhz DANSPAVILJONGEN är tillbaka inför sommaren 2015 och bjuder på traditionell dansbandsmusik varvat med någon tuffare låt men även någon gammeltjoare passande för bryggan eller bastuterrassen. Programmet går ut fredagar 20:00 med repris lördagar 18:00. Programvärden Svante ”från Bäckin” Betlehem är en inbiten dansbandsmusiker med lång […]

Danspaviljongen

Danspaviljongen med “Svante från bäckin” i radio vaasa 99,5 mhz

DANSPAVILJONGEN är tillbaka inför sommaren 2015 och bjuder på traditionell dansbandsmusik varvat med någon tuffare låt men även någon gammeltjoare passande för bryggan eller bastuterrassen.

Programmet går ut fredagar 20:00 med repris lördagar 18:00.

Programvärden Svante ”från Bäckin” Betlehem är en inbiten dansbandsmusiker med lång erfarenhet från spelningar på sommarpaviljonger, UF-lokaler och restauranger redan från sent -70tal. Svante har figurerat som keyboardare i orkestrarna Snad, Albatross, Calypso och nu de senaste 13 åren med bandet Gents.

Med dansmusiken som sitt stora intresse bjuder Svante på kända svenska dansband som Scotts, Wizex, Vikingarna, Thorleifs, Arvingarna med flera samt berättar var det ordnas danser runt om i nejden.

Nu startar 12 säsongen med Danspaviljongen och Svante från Bäckin, så häng med!

Lyssna via webben eller på 99,5 MHz www.radiovaasa.fi

RADIO VAASA & Svante Betlehem
danspaviljongen@gmail.com
www.radiovaasa.fi

Frekvenser: Vasa 99,5 MHz, Vasa centrum 105,8, Syd-Österbotten 97,7 MHz, Anvias kabelnät 102,2 MHz