Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Micke Björklöf & Blue Strip @ Ritz – Vaasa 1.4.

Micke Björklöf & Blue Strip soittaa levynjulkkarikeikan keskiviikkona 1.4. klo 19 Vaasassa Ritzissä. Bändi julkaisi uuden albumin Ain`t bad yet 27.3. Anssi Marttinen tapasi bändin basistin Seppo Nuolikosken. Osa1 Osa 2. (Valitettavasti tekijänoikeussyistä jutun yhteydessä ei ole kappaleita, mutta musaa voitte lähteä kuuntelemaan Ritziin keskiviikkona.) Valokuva: Mauri Laitinen

NuolikoskiMicke Björklöf & Blue Strip soittaa levynjulkkarikeikan keskiviikkona 1.4. klo 19 Vaasassa Ritzissä. Bändi julkaisi uuden albumin Ain`t bad yet 27.3. Anssi Marttinen tapasi bändin basistin Seppo Nuolikosken. Osa1 Osa 2.

(Valitettavasti tekijänoikeussyistä jutun yhteydessä ei ole kappaleita, mutta musaa voitte lähteä kuuntelemaan Ritziin keskiviikkona.)

Valokuva: Mauri Laitinen