Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita kotimaisia leffoja!

KISA ON PÄÄTTYNYT. MATTI TAMMINEN VOITTI LEFFAPAKETIN. ONNEA.Radio Vaasa ja Future Film tarjoavat sinulle mahdollisuuden voittaa kotimaisia leffoja lomien ratoksi. Lähetä shoutboxin kautta yhteystietosi sekä tunnus ”LEFFAKISA”. Näin olet mukana leffapaketin arvonnassa. Kilpailuaika päättyy tiistaina 17.6. klo 16.00. Onnea kisaan.

IsanmaallinenMiesSiinanakijaMissatekijaYlikavelyKISA ON PÄÄTTYNYT. MATTI TAMMINEN VOITTI LEFFAPAKETIN. ONNEA.Radio Vaasa ja Future Film tarjoavat sinulle mahdollisuuden voittaa kotimaisia leffoja lomien ratoksi. Lähetä shoutboxin kautta yhteystietosi sekä tunnus ”LEFFAKISA”. Näin olet mukana leffapaketin arvonnassa. Kilpailuaika päättyy tiistaina 17.6. klo 16.00. Onnea kisaan.