Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Timo Veräjämäki voitti fillarin

Timo Veräjämäki voitti Madison Garda polkupyörän Radio Vaasan sekä Vaasan Pyörä- ja Suksihuollon suositussa fillarikisassa. Kuvassa Pasi Högnäsbacka Vaasan Pyörä- ja Suksihuollosta, Tiina Haikkala Radio Vaasasta sekä fillarin voittanut Timo Veräjämäki.Timo Veräjämäki vann en cykel i Vasa Cykel- och Skidservices och Radio Vasas populära cykeltävling. På bilden överlåter Pasi Högnäsbacka från Vasa Cykel-och Skidservice och […]

Fillarikisa2014Timo Veräjämäki voitti Madison Garda polkupyörän Radio Vaasan sekä Vaasan Pyörä- ja Suksihuollon suositussa fillarikisassa.

Kuvassa Pasi Högnäsbacka Vaasan Pyörä- ja Suksihuollosta, Tiina Haikkala Radio Vaasasta sekä fillarin voittanut Timo Veräjämäki.Fillarikisa2014Timo Veräjämäki vann en cykel i Vasa Cykel- och Skidservices och Radio Vasas populära cykeltävling.

På bilden överlåter Pasi Högnäsbacka från Vasa Cykel-och Skidservice och Tiina Haikkala från Radio Vasa cykeln till den lyckliga vinnaren.